Hjälp att komma igång

Förstasidan

På förstasidan (som ej inloggad användare) visas en bokningsöversikt med nuvarande hallbeläggning.

Bokningsöversikten startar alltid på aktuell vecka. Du kan bläddra mellan veckor med de gröna pilarna. För att hoppa direkt till ett visst datum, skriv in datumet (åååå-mm-dd) i fältet "Hoppa till" och tryck sedan på knappen Visa.

Lediga tider, visas vita utan någon text.

Bokade tider visas med namn och vilken aktivitet som bokningen avser. Bokade tider får också en annan färg, som bestäms beroende på bokningsaktivitet.

Du ser mer information om de olika färgkoderna, under bokningsöversikten.

Du loggar in i bokningsystemet genom att ange ditt användarnamn och lösenord i avsett textfält, och klickar på "Logga in". Har du inget användarkonto, kan du skapa ett genom att klicka på "Registrera dig" och sedan fylla i de uppgifter som krävs.

Huvudsidan

På huvudsidan (som inloggad användare) visas bokningschemat samt ett antal ikoner.

Bokningsschemat

Lediga tidsrutor visas i beige färg och genererar en prisuppgift om du håller muspekaren över en sådan.

Bokade tider får en färg som bestäms beroende på vilken aktivitet som bokningen avser. Du ser mer information om de olika färgkoderna, under bokningsschemat.

Dina egna bokningar har texten "Min" i tidsrutan.

Bokningschemat startar alltid på aktuell vecka. Du kan bläddra mellan veckor med de gröna pilarna. För att hoppa direkt till ett visst datum, skriv in datumet (åååå-mm-dd) i fältet "Hoppa till" och tryck sedan på knappen Visa.

Priser

Om du för muspekaren över en önskad tid i bokningsschemat, så visas priset för den aktuella timmen.

Prislista för hallsäsongen 2016-2017:

Priserna gäller för hyra av anläggningen, inte pris per person.

Boka tid i HundArena

För att boka tid i HundArena måste du vara inloggad och befinna dig på huvudsidan. Markera vilka timmar du avser boka, genom att klicka på lediga tidsrutor. Markerade tidsrutor får en blå färg och du kan markera flera tidsrutor samtidigt i en veckolayout.

Om möjligt, kan du också enkelt boka heldagar (tiden 8-17), genom att klicka i den lilla rutan under datumet.

När du är nöjd med dina markeringar, så tryck på knappen "Fortsätt" under bokningsschemat.

Du får då välja vilken aktivitet som din bokning avser och du måste göra detta val. Du kan även skriva en egen aktivitetstext i fältet "Annat", ifall de förvalda aktivitetsförslagen inte passar för just ditt ändamål.

Du kan också välja en passande kommentar till din bokning, för att förtydliga bokningsändamålet om så önskas.

OBS! Tänk på att den aktivitet/kommentar du väljer, kommer att gälla för alla dem tider du hade markerat i bokningsschemat. Om du vill ha olika aktiviteter för olika tider, rekommenderar vi att du bokar tiderna separat.

Innan du kan trycka på knappen "Genomför bokningen" för att slutföra din aktuella bokning, måste du med kryssrutan acceptera att du tagit del av och godkänt dokumentet Allmänna trivselregler & brandföreskrifter för Kungsörs HundArena

Den mailadress som du angett i dina användaruppgifter kommer automatiskt att få en bokningsbekräftelse på din genomförda bokning.

Betalning

Betalning av din bokning sker till bankgiro 659-8544. GLÖM INTE att skriva som meddelande, vilken tid som betalningen avser.

Betalning ska vara oss till handa senast 7 bankdagar innan aktuell tid, annars makuleras bokningen automatiskt.

Tänk gärna på att betala i god tid. Vissa transaktioner kan ta någon dag på sig att genomföras.

Du kan enkelt se vilka av dina bokade tider som är registrerad som betald, genom att logga in och klicka på "Mina tider".

Avboka/Redigera bokning

Du kan redigera en bokning genom att logga in och klicka på någon dina egna bokningar i bokningschemat. I redigeringsläget kan du ändra aktivitet och avboka.

Observera att du bara kan klicka på och redigera en timme åt gången.

För att enklast avboka en sammanhängande tid, klicka ikonen "Mina tider" och klicka sedan på det röda krysset till vänster om den tid du vill avboka.

Viktig information

Vid frågor, kontakta: bokning@hundarena.se

Välkommen till Kungsörs HundArena!